неділю, 3 травня 2015 р.

Постійно діючий семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

30 квітня на базі Якимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. проведено постійно діючий семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми "Вивчення та впровадження в практику педагогічного досвіду освітян". З матеріалами ПСП можна ознайомитися детальніше на сторінці "Матеріали ПДС".
Розпочато роботу семінару із огляду-презентації закладу "Сучасний заклад в контексті модернізації освіти", що підготувала Іванова В.А.. директор школи. Колеги освітяни були приємно вражені сучасним облаштуванням їдальні, нещодавно зробленими роздягальнями, естетично оформленими куточками, кабінетами, тож цікавий початок семінару вніс приємний настрій та налаштував на роботу. Далі продовжилася робота творчої лабораторії вчителів. Учасники семінару відвідали 9 уроків колег-освітян (1 клас - природознавство, 2 клас - читання, 3 клас - математика, 5 клас - українська мова, 6 клас - інтегрований урок образотворчого та музичного мистецтва, 7 клас - фізичне виховання, 8 клас - алгебра, 9 клас - біологія, 11 клас - факультивний курс "Захисти себе від ВІЛ"). По закінченню уроків відбулися методичні дебати - аналіз відвіданих уроків.
З теоретичними засадами вивчення та впровадження в практику педагогічного досвіду та реалізацією даної проблеми у закладі поділилась із присутніми заступник директора з навчально-виховної роботи Кушнір В.В. Далі учасникам семінару презентовано фрагмент засідання педагогічної ради "Про вивчення та впровадження в практику педагогічного досвіду вчителя хімії та біології Іванової В.А. та вчителя початкових класів Малюцької Л.П.". Активними учасники семінару були під час методичного турніру "Я крокую до майстерності" та з особливою цікавістю слухали директора закладу Іванову В.А, яка розповіла про зустріч з освітянами Німеччини та їх освітнім простором. По завершенню  семінару обговорено ряд важливих питань: завершення навчального року та проведення ДПА, про нагородження Золотими та Срібними медалями у 2014-2015 навчальному році, організацію роботи закладів протягом року, робота з обдарованими дітьми, проведення методичного фестивалю класних керівників "До серця дитини", апробація підручників, моніторингові дослідження  та ряд інших питань. 
Районний методичний кабінет дякує адміністрації Якимівської ЗШ І-ІІІ ст. Івановій В.А. та Кушнір В.В. за організацію роботи.



Немає коментарів:

Дописати коментар