суботу, 27 січня 2018 р.

Методична майстерня молодого вчителя

26 січня у залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської РДА проведено методичну майстерню молодого вчителя.

Що потрібно молодому вчителю у перший рік роботи? Звичайно ж підтримка колег, наставників, однодумців. Тож щороку в районі діє школа молодого вчителя, на засіданнях якої розглядаються актуальні питання освітянських буднів.

Якими формами, методами, засобами, матіралами має володіти сучасний вчитель на уроці? Про ці та інші питання говорили освітяни під час роботи методичної майстрені молодого вчителя. У ході роботи проведено майстер-клас учителя української мови та літератури Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст., переможця районного етапу всеукраїнського конкрусу "Учитель року - 2018" Заєць В.С. "Аналіз художнього тексту", майстер-клас вчителя хімії та біології Злинського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - дошкільний навчальний заклад" Аристенко Л.П. 2Онлайн-сервіси в роботі вчителя". Про STEM-освіту та її використання в роботі звернула увагу Кислякова В.Ф., завідувач РМК, методист районного методичного кабінету Шведенко Л.О. ознайомила присутніх із ефективним методом викладання - сторітеллінгом, методист Паливода О.Л. поділилась досвідом роботи з сервісом LearningApps, а методист Заріцька С.Г. говорила про сучасні сервіси створення презентацій. 

Під час засідання педагоги обговорили питання проведення щорічного раойнного конкурсу для молодих спеціалістів "Учитель - це поклик душі", що традиційно проходить у березні в рамках Тижня молодого вчителя. У роботі методичної майстрені взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Кравченко С.В.

З матеріалами роботи майстерні можна ознайомитися за посиланням:


Майстер-клас Заєць В.С., вчителя української мови та літератури Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст., переможця районного етапу всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" "Аналіз художнього тексту"

 

Майстер-клас Аристенко Л.П., вчителя хімії та біології Злинського НВК "Онлайн-сервіси в роботі вчителя"

 

"Шляхи впровадження STEM - освіти" Кислякова В.Ф.

 

"Сторітеллінг як метод донесення потрібної інформації" Шведенко Л.О.

 

"Дидактичні можливості сервісу LearningApps" Паливода О.Л.


"Створення презентацій засобами онлайн-сервісів" Заріцька С.Г.

 

 













Немає коментарів:

Дописати коментар