суботу, 29 жовтня 2016 р.

Засідання школи молодого вчителя

27 жовтня на базі Мар`янівської ЗШ І-ІІІ ст. відбулося засідання Школи молодого вчителя.
Цього навчального року освітянська родина району поповнилася сімома молодими спеціалістами. Тож в засіданні Школи молодого вчителя взяли участь педагоги, які працюють перший рік та педагоги зі стажем роботи до 3-х років.
Молодих спеціалістів гостинно зустріли директор школи Руденко О.А. та заступник директора з навчально-виховної роботи Соломина І.А.
На початку роботи учасники зібрання переглянули презентацію-візитівку закладу.
У ході роботи молоді спеціалісти ознайомилися із нормативними документами, що регламентують роботу вчителя, особливу увагу звернули на календарне та поурочне планування (Кислякова В.Ф., завідувач РМК). Під час роботи обговорили питання щодо формування іміджу навчального закладу (Кислякова В.Ф., Соломина І.А.). Заступник директора з навчально-виховної роботи Соломина І.А., розповіла про вимоги до сучасного уроку та провела тренінг "Проектуємо модель уроку спільно". Досвідом роботи із застосування електронних освітніх ресурсів для організації навчальної та самоосвітньої діяльності вчителя поділилася Заслужений вчитель України, вчитель математики Мар`янівської ЗШ І-ІІІ ст. Руденко В.О. Про стажування молодого вчителя розповіла Заріцька С.Г., методист районного методичного кабінету, а завідувач районного методичного кабінету Кислякова В.Ф., звернула увагу на атестацію педагогічних працівників.
Під час засідання молоді вчителі відвідали уроки колег Мар`янівської ЗШ І-ІІІ ст., та спільно з учителями проаналізували уроки.
Районний методичний кабінет дякує адміністрації та колективу Марянівської ЗШ І-ІІІ ст. за організацію та  проведення засідання Школи молодого вчителя.

Матеріали семінару.

Презентація "Організація діяльності вчителя"

Презентація "Формування іміджу навчального закладу"

Презентація "Атестація педагогічних працівників"








Немає коментарів:

Дописати коментар