пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Навчання керівників закладів освіти району


29 вересня на базі Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. проведено Майстер-клас керівника закладу Тутаєвої М.О. (Програма Майстер-класу)


На початку роботи завідувач районним методичним кабінетом Кислякова В.Ф. виступила із презентацією "Організація діяльності загальноосвітнього закладу" 



Тутаєва М.О., директор Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст., переможець районного етапу та лауреат обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2014" в номінації "Директор школи" провела майстер-клас із керівниками закладів з проблеми "Управління моделлю інформаційно-навчального середовища у школі". 


Далі учасники семінару розділилия на дві групи та взяли участь у круглому столі з питань  проведення нарад при директору та планування роботи керівника закладу. Досвідом роботи з даного питання поділилися Тутаєва М.О, директор Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст., Руденко О.А., директор Марянівської ЗШ І-ІІІ ст., Майстренко О.П., директор Смолінської ЗШ №1 І-ІІІ ст.

Цікавою формою роботи став і теоретично-практичний марафон "Методика підготовки та проведення педагогічних рад", у якому керівники закладів теж брали активну участь.

На завершення роботи Тутаєва М.О. провела методичний коучинг "Успішний вчитель"

Підсумки роботи підвела начальник відділу освіти Шпак А.В.


 У роботі майстер-класу брали участь заступник голови Маловисківської районної державної адміністрації Синчук Лілія Сергіїівна та голова райкому профспілки працівників освіти Барановський Валерій Дмитрович.


Відділ освіти, районний методичний кабінет висловлюють вдячність Тутаєвій М.О., директору Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. за організацію та проведення майстер-класу.

1 коментар:

  1. Дякую Майї Олексіїївні та методичному кабінету за цікавий,продуктивний,мотивуючий та нетрадиційний вид методичної роботи

    ВідповістиВидалити